U vind de Kerstmarkt in Borger in het rondje Grote Brink – Achter de Brink.
De Kerstmarkt is van 12.00 uur tot 19.30 uur geopend.

Wat kunt u verwachten
Tijdens de Kerstmarkt in Borger kunt u langs ruim 60 kramen wandelen. De deelnemers komen uit heel Noord Nederland. U kunt genieten van heerlijke glühwein, warme versnaperingen. Natuurlijk ontbreken prachtige kerstcreaties en muziek zeker niet. Kortom het belooft weer een heerlijke dag in Borger te worden.

Muziek en dans en meer
Tijdens de kerstmarkt zijn er o.a. optredens van Muze Dans Borger. De optredens zijn op het pleintje voor de Etos.

Kids 1: 12.15 / 13.00 uur
Kids 2: 15.00 uur
Jeugd: 16.00 uur

Vrije Baptistengemeente Borger is ook dit jaar weer aanwezig. Jozef neemt een aantal dieren mee en vertelt je graag het verhaal van kerst.

Parkeren
Komt u met de auto naar Borger? Volg de P-lang borden in het dorp.
Parkeer bijvoorbeeld bij Sporthal de Koel of bij supermarkt Aldi. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum van Borger.

Bent u met de fiets? Dan kunt u uw fiets eenvoudig parkeren rondom het dorpsplein in Borger. Hiervoor zijn speciale houten fietsstallingen geplaats door de gemeente Borger-Odoorn.

EHBO
Tijdens de openingstijden van Kerstmarkt Borger is er een EHBO post met medewerkers aanwezig. U kunt ze herkennen aan de speciale EHBO kleding. De centrale post van de EHBO is bij Fit en Enjoy (Achter de Brink 34, Borger). Tijdens de kerstmarkt zullen ze rondlopen in het gebied waar de kerstmarkt plaatsvind.