Zo, daar is hij dan. De nieuwe website van Kerstmarkt Borger.

kerstmarkt borger blog

Alles wat duidelijke, moderner en overzichtelijk. We zijn nog bezig om alles te vullen. Maar het begin is er.

Ook de eerste aanmeldingen van de Kerstmarkt Borger zijn binnen. Iedereen is weer heerlijk enthousiast. Het is buiten nog niet zo koud maar we merken wel dat iedereen al druk bezig is met bedenken wat ze gaan verkopen op de kerstmarkt. Om jullie op de hoogte te blijven houden van de ontwikkelingen bij de kerstmarkt hebben wij deze blog aangemaakt.

Zo af en toe laten wij hier jullie kennis maken met nieuwe deelnemers op de markt 2014, maar ook met leuke handige tips voor de markt.

kerstmarkt borger

Het kan ook zo zijn dat we hier jullie op de hoogte houden wat wij achter de schermen allemaal doen. Want de Kerstmarkt Borger word helemaal vrijwillig door ondernemers van Drankencentrum Borger en &bloemen georganiseerd. ( In samenwerking met de Ondernemingsvereniging.)

Wij hopen dat jullie ook dit jaar weer met grote getalen op de markt zullen treffen!

 

 

Graag tot 13 december!

 

Kerstmarkt-Borger-team

kerstmarkt_borger_2014

Geef een reactie