Jeetje, wat een leuke reacties allemaal.

Maar elk jaar is het toch weer even afwachten hoor. Komen er wel mensen of bedrijven die zitten te wachten op een kerstmarkt? Zal het net weer zo druk worden als vorig jaar. Allemaal vragen en ja dan kan je zeggen het loopt wel door, maar het toch altijd weer spannend.

_DSC0370

De aanmeldingenuitnodiging in de krant bij de Week in Week uit neer gezet en ja de aanmeldingen stromen  bij ons binnen.Ook weer nieuwe gezichten en allemaal weer leuke ideeën die worden bedacht voor in de kraam.

Van lekkere kniepertjes zelf gemaakt tot eigengemaakte kaarten tot heerlijk snert. En nog veel meer.

Als organisatie houden wij het graag bij wie wat verkoopt, want er is niets aan aan een markt die 3 kramen met sokken naast elkaar neer zet.

We houden er graag rekening meer waar alles staat.

Anke maakt na dat de sluitingsdatum is geweest een plattegrond met daarop de route van de kerstmarkt. Ook dit jaar is deze: achter de brink, klein stukje hoofdstraat en dan grote brink weer terug naar achter de brink. Een mooi rondje om te lopen, waar geen auto’s langs komen, maar heerlijk genieten van wat hopelijk weer een leuke en gezellige kerstmarkt mag worden. Met een gevarieerde indeling van de markt.

Natuurlijk kunt u zich ook nog steeds aanmelden voor een kraam op de markt. Of misschien vind je het wel leuk om met je band, dansgroep of koor op te komen treden op de markt.

kerstmarkt_borger_2013

 

Wilt u nog meer op de hoogte blijven van de OudHollandse Kerstmarkt Borger, volg ons dan op www.facebook.com/kerstmarktborger

 

Geef een reactie