De eerste blog van Kerstmarkt Borger:

 

Aanmelden Oud Hollandse Kerstmarkt Borger kan weer!

Op zaterdag 13 december a.s. wordt voor de 6e keer de Oud Hollandse Kerstmarkt in Borger georganiseerd. De gezelligste kerstmarkt van Borger wordt gehouden in het centrum van Borger (rondje Achter de Brink – Hoofdstraat – Grote Brink). Jaarlijks bezoeken ruim 2500 bezoekers het evenement met ruim 55 deelnemers.

Iets voor jou / jullie?
Of je nu met een stel vrienden of vriendinnen wilt mee doen of als buurtvereniging, maar misschien ook wel alleen of als bedrijf, iedereen kan aan dit evenement meedoen. Deelname vraagt een kleine financiële bijdrage maar daarvoor krijg je o.a. een kraam van 4 meter breed met een dak, een plek op de gezelligste kerstmarkt van Borger en veel potentiele kopers bij de kraam.

Maak je als hobby leuke items voor binnen of buiten het huis, kun je lekkere snert maken of mooie cupcakes bakken? Of heb je een mooie grabbelton of wat dacht je van blikgooien? Dit is je kans om een extra centje te verdienen!

Meedoen!
Lijkt het je leuk om mee te doen? Meldt je dan aan voor deelname op 13 december a.s. Download het aanmeldformulier op www.kerstmarktborger.nl, lees ook nog even de huishoudelijke regels door en we zien je / jullie aanmelding met veel enthousiasme tegemoet. Het ingevulde formulier kun met de contante betaling inleveren bij &bloemen Achter de Brink 1 in Borger.

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van de Oud Hollandse Kerstmarkt in Borger? Volg het evenement dan via Facebook of Twitter!

Author

Geef een reactie